Monday, April 06, 2009

emails from him...on sat nov 1, 2oo8 [♥]

he gave me dis email using different emails...on sat nov 1, 2008
i was surprised i could see ma last email add kei..huhu
wonder hw he got it..
i was very happy to see his other ids..his old ids..
ids yg ade kaitan ngn ma love life wif him..all thru ma relationship wif him..
mr.stup1d_d4mn, johorbahru.geo, ID_ILLEGAL_MALAYSIA, pakwe_ezra, L__A__M__E__R..
and ma beautiful kei_huntress..wehehe
i wont get them again after dis.. :-<
damn im so sad :-<


_i dreamt a dream...of 2 persons dat had an enourmous impact in ma lyf...one is d past, one is ma present...1 is d person i once loved, d other one is d person whom i love now...weird that i hide from d one i have nw n still waiting 4 d previous 1...bt sumthing had answered ma restless heart...dat i shouldnt put any hope to d one in d past n give a chance to d 1 i love nw...in dat dream, i was hiding from d 1 love nw bt seeing d 1 loved in d past...tp mcm yg aku sedia maklum, die xkn ucapkn per yg aku nk dgr...aku tau n aku nmpk org yg aku cinta skrg tgh mncari² aku...sian aku tgk...tp aku masih hide myself..i wonder wat will happen in d end :)






nape mcm tu ayg nyer mimpi ??
nape susah nak contact ayg ??
owg punya la mencari.. sampaikan last choice is calling ur home number.. tapi tu belum lagi dipikir kan coz i still waiting that 0173641 tu on... tapi selalu call xdpt... tak abis2.. sorry ... plss try later.. abah die try later!! ... hermm.. ayg nak sembunyi dari org ek dalam mimpi tu ?? and dalam reality pon nak sembunyi ? mcm tu ? kenapa ? and sape kah gerangan pukimak aram yg ayg duk mimpi tu ? tapi xpe la.. ayg pk la mane yg baik..ayg kan memang pandai pk benda2 yg baik.. saya ni pk benda2 yg jahat jerk.. so better bg ayg jerk yg pk ...owg masuk jail kali ni pon bukan pasal owg wat keje salah mcm yg lepas2.. cina kencing kteorg.. kteorg wat la cina tu.. tapi cina tu report polis.. kteorg pon kedalam.. and last2 .. amek statment.. kteorg bebas.. and cina tu plak ke dalam... so sekarang owg jadi saksi jer.. tapi ape nak wat.. ayg pon bukan nak pk ttg owg lgi.. ayg pon nak sembunyi je kan dari owg.. xpe la.. owg tau... k syg...salam

i love u ...
i miss u ...
wa cinta sama lu ... ( dengan harapan dapat jawapana wa cinta sama lu jugak )
muahhhhhhhhh




0 done.[♥]